Diensten

Rademaker Advies. Werkt.

Alhoewel diensten worden geleverd aan een veelheid aan organisaties, levert Rademaker Advies haar diensten in belangrijke mate aan bedrijven waarbij leiding en eigendom in één hand zijn. Bij deze veelal familiebedrijven adviseert en ondersteunt Rademaker vaak zowel de bedrijven als de achterliggende aandeelhouders/families.

Daarnaast is Rademaker Advies actief binnen het publieke domein, voornamelijk bij lokale overheden. Benieuwd naar de samenhangende gebieden waarbinnen Rademaker Advies hoofdzakelijk actief is? Bekijk dan hieronder onze expertises.

Rademaker Accountancy. Werkt.

De activiteiten van Rademaker Accountancy beslaan het gehele spectrum van de traditionele accountancy dienstverlening, inclusief het verzorgen van fiscale aangiften en het geven van belastingadvies. Uitsluitend de diensten zijn hierbij traditioneel. De wijze waarop Rademaker deze diensten verricht is dat allerminst.

Of Rademaker uw boekhouding verzorgt bij haar op kantoor of uw gehele financiële administratie en - informatiesysteem aanstuurt binnen uw organisatie: Rademaker. Werkt. Voor haar klanten!

Rademaker Belastingadvies. Werkt.

Binnen Rademaker kunnen wij u en uw bedrijf ondersteuning geven op alle belastinggebieden. Als het gaat om de optimalisering van de bedrijfsstructuur of om fiscale privé vraagstukken: wij kunnen het voor u oplossen. Alle vragen met betrekking tot de diverse soorten van belastingen kunnen binnen het team van Rademaker worden opgepakt.
Ook op het gebied van vermogensoverheveling naar volgende generaties kunnen wij u van dienst zijn. Samen kunnen wij kijken of er nu al vermogen fiscaal vriendelijk kan worden overgeheveld naar de volgende generatie. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met uw wensen.
Tot slot kan het team van Rademaker de diverse aangiften verzorgen: zoals bijvoorbeeld de vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, dividendbelasting en omzetbelasting. Maar uiteraard kunnen wij u ook helpen met de aangifte schenk- en erfbelasting.

Expertise

Stel je vraag!

Rademaker. Stel je vraag! Diensten