Advies over fusies en overnames. Werkt.

Rademaker Advies. Werkt.

Rademaker Advies helpt graag op het gebied van fusies en overnames. Dit is dan ook een van de gebieden waarbinnen Rademaker Advies hoofdzakelijk actief is. Hieronder valt bijvoorbeeld ook bedrijfsopvolging. Er komt veel kijken bij de aan- en verkoop van bedrijven, waaronder het vinden van de goede partijen, het proces van waardering en prijsbepaling, onderhandelingen, boekenonderzoeken (due diligence) en het sluiten van een veelheid aan overeenkomsten. Een vak apart, waarvan Rademaker de kunst verstaat.

Een bijzondere vorm van overname is de bedrijfsopvolging bij familiebedrijven. Bijzonder omdat hier veelal afwijkende economische wetten lijken te gelden, maar ook omdat gevoelens en emoties hierbij altijd een omvangrijke en complicerende rol spelen. Ook bij dergelijke overnames heeft Rademaker enorm veel ervaring opgedaan en is zij goed in staat zowel de overname als de familieverhoudingen in goede banen te leiden.


Benieuwd of wij u van dienst kunnen zijn? Leg dan hieronder uw vraag aan ons voor en wij zullen u zo spoedig mogelijk laten weten of en hoe wij denken u te kunnen helpen.

Stel je vraag!

Rademaker. Stel je vraag! Fusies en overnames