Fiscaal advies. Werkt.

Rademaker Accountancy. Werkt.

Mede door de werkwijze van Rademaker zijn bij vrijwel alle klanten in continuïteit fiscale- en andere adviesvraagstukken aan de orde. Van nature speelt de fiscale advisering hierbij een belangrijke rol, zowel voor ondernemingen als voor directeuren-grootaandeelhouders. Met de fiscale bril wordt gekeken naar de persoonlijke situatie en/of die van de onderneming, indien van toepassing vanzelfsprekend in samenhang. Samen met u worden risico’s, kansen en bedreigingen en zeker ook wensen in kaart gebracht, mogelijke verbeteringen en oplossingen voorgesteld en gerealiseerd.

Onze fiscalisten beschikken over uitgebreide kennis op een breed scala van fiscale aandachtsgebieden. Naast expertise op de gebieden van inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, loonbelasting en omzetbelasting, is expertise voorhanden op gebieden als bijvoorbeeld estate planning en pensioenen.

Naast de fiscale advisering is er, in nauwe samenwerking met de collega’s van Rademaker Advies, altijd aandacht voor kansen en bedreigingen in dan wel samenhangend met de bedrijfsvoering van de klanten. Zie bij Rademaker Advies voor het antwoord op de vraag op welke gebieden Rademaker u hierbij van dienst kan zijn.

Benieuwd of wij u van dienst kunnen zijn? Leg dan hieronder uw vraag aan ons voor en wij zullen u zo spoedig mogelijk laten weten of en hoe wij denken u te kunnen helpen.

Stel je vraag!

Rademaker. Stel je vraag! Fiscaal advies