Rademaker boekt altijd resultaat. Punt.

Rademaker. Werkt.

Naast de kennis, kunde en ervaring van de professionals van Rademaker Advies & Accountancy wordt de inspirerende persoonlijke en uiterst betrokken en pragmatische wijze van werken van Rademaker Advies & Accountancy gewaardeerd door haar klanten.

Dat persoonlijke komt voort uit de liefde voor het vak. Bij Rademaker Advies & Accountancy halen de medewerkers hun geluk uit het succes van anderen. Succes dat voortkomt uit het inlevingsvermogen in de klant en de wereld van de klant.

Dat inlevingsvermogen zorgt ervoor dat Rademaker Advies & Accountancy:

  • Klanten het gevoel geeft dicht bij hen te staan;
  • Alert is op kansen én mogelijke bedreigingen voor haar klanten;
  • In staat is complexe materie te vertalen naar de belevingswereld van de klant.
Rademaker. Werkt. Over Rademaker
Over Rademaker

Ervaring. Werkt.

Dit maakt dat er bij Rademaker Advies & Accountancy altijd sprake is van een “wij-gevoel” Een gevoel dat voor een prettige samenwerking zorgt. Samen boeken Rademaker en haar klanten resultaat. Want “wij” is altijd beter.

Samen: dat is waar Rademaker voor staat. Samen met u op zoek naar de beste invulling van uw behoefte of oplossing van uw probleem. Of het nu gaat om advies of accountancy, in welke vorm dan ook: wij staan naast u!

Als verlengstuk van uw organisatie werken wij op basis van aandacht, een persoonlijke connectie en oprechte interesse. Geen vage beloftes, begrijpelijke taal en een hands-on mentaliteit: dat is waar wij voor staan. Geen unique selling points, wel een gegeven. Voorwaarden voor succes dus.

Wij kennen onze klanten en onze klanten kennen ons! Samen zorgen we ervoor dat u zich kunt bezighouden met uw kerntaken en dat wij doen waar wij goed in zijn: uw vraagstukken begrijpelijk maken en concreet bijdragen aan de oplossing ervan.

Werken bij Rademaker?

Wij is altijd beter! Want samen: dat is waar Rademaker voor staat.

Het ondernemen vanuit onze familienaam Rademaker is iets waar wij trots op zijn. Het nastreven van onze kernwaarden is voor ons dan ook van groot belang. Geen vage beloftes: persoonlijk contact, begrijpelijke taal en een hands-on mentaliteit, dat zijn zaken waar wij voor staan en bieden onze klanten voorwaarden voor succes!

Rademaker. Werkt.

Wij hebben momenteel verschillende vacatures open staan.
Kijk eens rond en wie weet zien we elkaar dan hier binnenkort op kantoor!
Rademaker. Werkt. Over Rademaker