Loon- en salarisadministraties. Werkt.

Rademaker Accountancy. Werkt.

Efficiënt en effectief werken is een must voor u als organisatie en als werkgever. Daarom is Rademaker Accountancy op zoek gegaan naar de beste oplossing voor haar dienstverlening in de salarispraktijk. Gekozen is voor LAHRS: Loon Advies en HR Solutions. Deze applicatie wordt aangeboden in samenwerking met Lansigt Accountants en Belastingadviseurs. Met LAHRS bieden Lansigt en Rademaker kwaliteit en kennis en in combinatie met de uitstekende applicatie kunnen wij u de passende service garanderen. Wij denken graag vooruit en met LAHRS kunnen wij u efficiënt bedienen.

Als organisatie heeft u altijd te maken met de salarisverwerking, maar dit is niet uw core business. Het is daarom van belang dat u met een minimale inspanning de maximale verwerkingssnelheid behaalt met het behoud van de kwaliteit. Wij helpen u daar graag bij zodat u meer tijd overhoudt voor het uitvoeren van uw passie en het realiseren van uw doelen.

LAHRS is een online webapplicatie voor de personele- en salarisadministratie. Dit breed toepasbare online systeem beschikt over vele functionaliteiten.

Benieuwd of wij u van dienst kunnen zijn? Leg dan hieronder uw vraag aan ons voor en wij zullen u zo spoedig mogelijk laten weten of en hoe wij denken u te kunnen helpen.

Stel je vraag!

Rademaker. Stel je vraag! Loon- en salarisadministraties