Structuur en optimalisatie. Werkt.

Rademaker Advies. Werkt.

Rademaker Advies is onder andere actief op gebied van structurerings- en optimalisatie vraagstukken, zowel voor de juridische- als de organisatiestructuur. Naast juridische- en organisatorische vraagstukken komen hierbij veelal fiscale-, governance-, financierings- en HR-vraagstukken om de hoek.

Zeker voor wat betreft familiebedrijven is de optimalisatie van de financiële- en zekerheidspositie van de DGA (‘s) ten opzichte van het bedrijf in dit kader altijd van extreem belang.

Vaak krijgen structurerings- en optimalisatievraagstukken pas een plek op de agenda als het te laat is en veranderingen onder grote (tijds)druk tot stand moeten komen. Bij Rademaker Advies zijn dit continue aandachtspunten.

Vanzelfsprekend staat Rademaker Advies haar klanten ook bij indien sprake is van herstructureringen, noodzakelijk rendementsherstel, rendementsverbetering of financieel noodweer.


Benieuwd of wij u van dienst kunnen zijn? Leg dan hieronder uw vraag aan ons voor en wij zullen u zo spoedig mogelijk laten weten of en hoe wij denken u te kunnen helpen.

Stel je vraag!

Rademaker. Stel je vraag! Structurering en optimalisatie