BGH Accountants & Adviseurs B.V. met kantoren in onder meer Nijmegen en Schijndel en Rademaker Advies & Accountancy uit ’s-Hertogenbosch zijn gefuseerd.

Het is een nieuwe groeistap voor BGH Accountants & Adviseurs B.V., dat onderdeel is van ETL Nederland. Voor Rademaker Advies & Accountancy, dat in zes jaar tijd reeds groeide van 1 naar ruim 30 medewerkers, is de fusie een logische volgende stap in haar ontwikkeling. Met de fusie kan zij niet alleen haar dienstenpakket verbreden en toegang verkrijgen tot het internationale ETL netwerk, ook de focus op het werk van de cliënten kan worden vergroot nu de backoffice activiteiten met name ingevuld gaan worden door de professionele stafafdelingen van BGH.

De fusie wordt doorgevoerd naar de datum van 1 januari 2024. De activiteiten van Rademaker zullen onder de naam BGH | Rademaker worden voortgezet vanuit het fraaie kantoor in ’s-Hertogenbosch.


Zowel BGH als Rademaker houden zich in belangrijke mate bezig met accountancy en advies voor met name familie- en andere MKB-bedrijven in verschillende sectoren. De speciale dienstverlening die beide organisaties leveren aan een verscheidenheid van opdrachtgevers maakt dat beide partijen perfect bij elkaar passen en ten behoeve van elkaars klanten het niveau van de dienstverlening kunnen verhogen.

Een nieuwe groeistap voor BGH


Martijn Vermunt van BGH legt graag uit waarom de fusie met Rademaker een nieuwe groeistap is: “Door het bundelen van de krachten van BGH en Rademaker kunnen we onze klanten op alle gebieden van accountancy en fiscaal advies nog beter ondersteunen. De waarden van BGH en Rademaker sluiten goed op elkaar aan. De persoonlijke aanpak staat altijd centraal, waarbij we onze expertise en liefde voor het vak iedere dag weer inzetten om fiscale en andere vraagstukken van onze klanten begrijpelijk te maken en concreet bij te dragen aan een oplossing.”


BGH en Rademaker zijn geen onbekenden van elkaar. Reeds een aantal jaren wordt intensief samengewerkt op het gebied van wettelijke controles. Bart Bernecker, accountant bij Rademaker onderstreept de toegevoegde waarde van de samenwerking: “Dankzij de samenwerking op het gebied van audit kunnen we niet alleen de wederzijdse jarenlange ervaring op het gebied van accountancy in het algemeen met elkaar combineren, maar ook gebruik maken van individuele branche-expertise, de compliance werkzaamheden efficiënter uitvoeren en de kwaliteit beter borgen.”

Een volledig spectrum aan diensten


De fusie met BGH past in de ambitie van Rademaker om klanten het gehele spectrum van de accountancy dienstverlening aan te kunnen bieden. Door de fusie kunnen klanten bouwen op een breder aanbod van accountancy en overige diensten, ook internationaal.


De grote groei in de afgelopen zes jaar toont ook aan dat klanten behoefte hebben aan een persoonlijke partner die op alle gebieden kan adviseren en ondersteunen. En die persoonlijke connectie is hetgeen dat ook bij deze groei centraal zal blijven staan, zodat (nieuwe) klanten verzekerd zijn van een prettige samenwerking waarbij samen resultaat wordt geboekt.

Stel je vraag!

Rademaker. Stel je vraag! BGH Accountants & Adviseurs en Rademaker Advies & Accountancy fuseren