Over Herman Rademaker

Senior adviseur en oprichter van Rademaker

Naast het uitvoeren van de traditionele accountancy werkzaamheden op de gebieden van administratieve dienstverlening, het samenstellen en controleren van jaarrekeningen, het verzorgen van fiscale aangiften en de daarbij behorende advisering, richt Herman zich mede op de advisering en ondersteuning van bedrijven en organisaties binnen een breed spectrum. Naast advisering rondom een veelheid aan bedrijfskundige- en bedrijfseconomische vraagstukken, vaak mede gerelateerd aan juridische-, fiscale- en governance aspecten, bestaan de activiteiten van Rademaker uit het geven van praktische ondersteuning bij het risicomanagement en de aansturing van bedrijfs- en veranderprocessen binnen ondernemingen.

Los van de kennis en kunde van Herman Rademaker en de grote ervaring wordt de inspirerende, persoonlijke en uiterst betrokken en pragmatische wijze van werken van Herman gewaardeerd door de klanten.

Dat persoonlijke komt voort uit de liefde voor het vak. Bij Rademaker haalt men geluk uit het succes van anderen. Succes dat voortkomt uit het inlevingsvermogen in de klant en de wereld van die klant.

Dat inlevingsvermogen zorgt er voor dat Rademaker:
• Klanten het gevoel geeft dichtbij te staan;
• Alert is op kansen én mogelijke bedreigingen voor haar klanten;
• In staat is complexe materie te vertalen naar de belevingswereld van de klant.

Dit maakt dat er bij Rademaker altijd sprake is van een “wij-gevoel” Een gevoel dat voor een prettige samenwerking zorgt. Samen bereiken Rademaker en haar klanten resultaat. Want “wij” is altijd beter.

Kortom: Waar het de maatschappij anno 2018 nogal eens aan ontbeert, dat is waar Rademaker in excelleert. Aandacht, een persoonlijke connectie en oprecht interesse. Geen unique selling points, wel een gegeven. Voorwaarde voor succes dus.

Rademaker heeft hetgeen waarvoor zij staat vertaald in een krachtig statement:

Rademaker. Werkt.

“We zijn wat we herhaaldelijk doen. Uitmuntendheid is dan geen daad maar een gewoonte.”

- Herman Rademaker

Rademaker boekt altijd resultaat. Punt.

Benieuwd of wij u van dienst kunnen zijn? Leg dan hier uw vraag aan ons voor en wij zullen u zo spoedig mogelijk laten weten of en hoe wij denken u te kunnen helpen.

Stel je vraag!