Rademaker neemt fiscaal advieskantoor Fresco uit Tiel over. Het is een nieuwe groeistap voor Rademaker, dat in zes jaar tijd reeds groeide van 1 naar 25 medewerkers. Per 2 oktober 2023 zullen de medewerkers van Fresco volledig worden geïntegreerd op het kantoor in ‘s-Hertogenbosch.

Fresco is gespecialiseerd in fiscaal-juridisch advies en ondersteunt net als Rademaker veelal familiebedrijven in verschillende sectoren. Deze specialisatie en een verscheidenheid aan opdrachtgevers is een perfecte aanvulling op de diensten die Rademaker reeds aanbiedt aan klanten. De medewerkers van Fresco, die tot op heden vanuit het kantoor in Tiel opereerden, worden per 2 oktober 2023 verwelkomd als nieuwe collega’s op het kantoor van Rademaker in ‘s-Hertogenbosch.

Een nieuwe groeistap voor Rademaker


Herman Rademaker legt graag uit waarom de overname van Fresco een nieuwe groeistap is: “Door de krachten van Rademaker en Fresco te bundelen, kunnen we onze klanten op alle gebieden van accountancy en fiscaal advies nog beter ondersteunen. De waarden van Fresco en Rademaker sluiten goed op elkaar aan. Onze persoonlijke aanpak staat altijd centraal, waarbij we onze expertise en liefde voor het vak iedere dag weer inzetten om fiscale en andere vraagstukken begrijpelijk te maken en concreet bij te dragen aan een oplossing.”


Rademaker en Fresco zijn geen onbekenden van elkaar, daar Herman Rademaker en Wouter de Baat, eigenaar van Fresco, in het verleden al eerder hebben samengewerkt als oud-collega’s. Wouter onderstreept de aanpak van Rademaker: “Dankzij de overname door Rademaker kunnen we jarenlange ervaring op het gebied van accountancy en (fiscaal) advies met elkaar combineren. Zo kunnen onze klanten bouwen op een breder aanbod van accountancy en overige diensten en een gemotiveerd team van diverse experts.”

Een volledig spectrum aan diensten


De overname van Fresco past in de ambitie van Rademaker om klanten het gehele spectrum van de accountancy dienstverlening aan te kunnen bieden. De grote groei in de afgelopen zes jaar toont ook aan dat klanten behoefte hebben aan een persoonlijke partner die op alle gebieden kan adviseren en ondersteunen. En die persoonlijke connectie is hetgeen dat ook bij deze groei centraal zal blijven staan, zodat (nieuwe) klanten verzekerd zijn van een prettige samenwerking waarbij samen resultaat wordt geboekt.

Stel je vraag!

Rademaker. Stel je vraag! Rademaker neemt fiscaal advieskantoor Fresco over